Välkommen till Karlsborg

& Fam Molin

Karlsborg rum och frukost är en avstyckad trelängad skånegård med anor från 1870. Idag är det gamla stallet omvandlat till gästhus med 4 unika rum. 

På Karlsborg bor du hemtrevligt och trivsamt hos Fam Molin med närhet till Sydkusten och Österlen. Vi tog över gården med tillhörande bead and breakfast 2006, och har sedan dess välkomnat gäster från hela välden. 

 

Vi har en kärlek till livet på landet och delar gärna med oss av vårt himmelrike på jorden. Karlsborg har en underbar trädgård med tillhörande damm, fruktträd och blomsterprakt.
Runt gården har man utsikt över det böljande landskapet och i trädgården finns det många små vrår där man kan njut av att bra vara. Skulle man bli sugen på smaka några av våra smultron är det fritt fram. Smultron har vi i trädgården från juni till oktober. 

Den kulturminnesmärkta landsvägen lämpar sig väl för en promenad eller joggingtur. Hundar är varmt välkomna , men glöm inte at meddela oss i förväg om ni tar med er hunden.

 

På gården bor även vår norska skogskatt. Skulle någon smyga sig på er med ett förnöjt spinnande så är det hon som hälsar er välkomna.

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Black Trip Ikon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Karlsborg Rum & Frukost